Service

Van Gestel Fijnmetaal heeft een uitgebreid machinepark met de modernste CNC machines waarmee klantspecifieke onderdelen gemaakt worden. De materialen die bewerkt worden zijn zeer divers van ferro- en non ferro-metalen tot technische kunststoffen. De producten die Van Gestel fijnmetaal maakt, variëren van groot tot klein en van redelijk eenvoudig tot zeer complex. Een van onze sterke punten is de productieflexibiliteit. Dit komt enerzijds door het breed opgeleid en vakbekwaam personeel. Anderzijds heeft men een grote keus aan machines voor (lang)draai, frees, of gecombineerde werkzaamheden.
Bij Van Gestel Fijnmetaal kunnen ook kleine series geautomatiseerd en efficiënt geproduceerd worden.

Nabewerken

Van Gestel Fijnmetaal verzorgt de productie van begin tot eind, inclusief nabewerking. Voor al deze verschillende facetten hebben wij diverse vaste partners.

Wij verzorgen o.a. de volgende nabewerkingen:

  • Graveren
  • Anodiseren (decoratief, hard, maatvast)
  • Galvaniseren
  • Chemisch zwarten
  • Harden
  • Vernikkelen

Engineering

Dankzij ons CAD/CAM systeem kunnen de door de klant aangeleverde digitale files snel omgezet worden naar een verspaand product. Van Gestel Fijnmetaal heeft ruime ervaring met verschillende productieprocessen en denkt graag met de klant mee over de maakbaarheid, met als doel de beste prijs-/kwaliteitsverhouding te realiseren.

Kwaliteit

Uiteindelijk draait alles om de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Een kwaliteitsdienst met goed opgeleide specialisten en geavanceerde 3D-meetapparatuur is een vanzelfsprekendheid.

Assemblage

Het is prettig voor u wanneer alles onder één dak gebeurt. Daarom heeft Van Gestel Fijnmetaal producten waarbij het niet alleen bij draaien of frezen blijft. Veel producten vereisen nog montage voordat zij de deur uitgaan. Dit kunnen wij compleet voor u verzorgen. De maakdelen worden intern geproduceerd en de inkoopdelen worden door onze vaste leveranciers geleverd. Ook eventuele nabehandelingen horen hier bij. U heeft maar één contactpersoon en dat kan u flink wat tijd en stress besparen.