Onze diensten

Wat we doen.

CNC Langdraaien

Onze expertise

CNC Frezen

Doen we graag

Nabewerken

Omdat elk detail telt

Engineering

Omdat we graag meedenken

Assemblage

Om u tijd te besparen

Tot in het kleinste detail...

Onze diensten verder uitgelicht.

Onze expertise

CNC Langdraaien

Bij Van Gestel Fijnmetaal excelleren onze vakmensen in state-of-the-art CNC langdraaien. Met ons geavanceerde machinepark produceren we hoogwaardige producten van diverse materialen, zoals metaal, messing, aluminium en technische kunststoffen. We zijn in staat om lengtes tot 4 meter en diameters tot 140 mm te bewerken. Of het nu gaat om grote series of dringende opdrachten, wij zijn uw partner.

Wat we graag voor u doen

CNC Frezen

Onze moderne faciliteiten stellen ons in staat om al uw CNC freeswerk te realiseren. Bij Van Gestel Fijnmetaal streven we naar perfectie en overtreffen we graag uw verwachtingen.

Omdat elk detail telt

Nabewerken

Bij Van Gestel Fijnmetaal bieden we niet alleen hoogwaardige CNC bewerkingen, maar ook professioneel nabewerken van uw producten. Onze nabewerkingsservice zorgt ervoor dat uw producten perfect voldoen aan de specificaties en esthetische vereisten.

Omdat we graag meedenken

Engineering

Met ons geavanceerde CAD/CAM systeem kunnen wij snel en efficiënt digitale bestanden die door de klant worden aangeleverd, omzetten naar hoogwaardige verspaande producten. Bij Van Gestel Fijnmetaal beschikken we over uitgebreide ervaring in diverse productieprocessen en staan we klaar om samen met de klant te brainstormen over de maakbaarheid van projecten. Ons ultieme doel is het realiseren van de beste prijs-/kwaliteitsverhouding voor onze klanten.

Om u tijd te besparen

Assemblage

We bieden een professionele assemblageservice om ervoor te zorgen dat uw projecten naadloos worden samengesteld en voldoen aan uw exacte specificaties. Met onze expertise en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat elk onderdeel perfect wordt geassembleerd, wat resulteert in hoogwaardige eindproducten.